For reservations of Homestay Casa Mewah @ Hijauan Heights Bangi-Putrajaya, please call the number below.

: Cikgu Khuzuan

: 017 4838996 (call/WhatsApp)

: FB Homestay Casa Mewah @ Hijauan Heights Bangi-Putrajaya

1 day ago

Setiap bulan ada konvo.kali ni konvo di putrajaya pun singgah di homestay No.1 bangi casa mewah..putrajaya kan sblh bangi shj. Guest suka duk bangi sb byk tempat makan dan byk tempat shoping.

Cari ... See more

3 days ago

Guest dari johor check in malam .homestay casa mewah bangi kan on 24 jam.nak check in jam brapa pun blh asal bahagia.

Cari homestay on 24 jam ker tu??

Wsap laju ke ... See more

3 days ago

Byk hot date september ni.jadi booking awal ya

3 days ago

Repeat customer dari labuan seorang doktor .kali ni datang bersama family ke homestay No.1 Bangi casa mewah.begini la guest bila kali pertama dtg pasti dtg lagi jika ada urusan di bangi..

Nak rasa ... See more

4 days ago

6-8 sept date hot

4 days ago
Photos from Casa Mewah Homestay Hijauan Height Bangi -Putrajaya's post

Inilah keluarga besar Homestay No.1 bangi Homestay Casa Mewah.merekalah tulang belakang kejayaan casa mewah ke tahap skrg.tanpa mereka tentu akn cacat casa mewah spt burung patah sayapnya...setinggi ... See more

4 days ago

1 SEPT sgt Hot daftar student baru ukm.
Casa mewah sejak bulan lepas lagi full booking date ni.berpusu cari

4 days ago
Photos from Casa Mewah Homestay Hijauan Height Bangi -Putrajaya's post

Homestay bangi vs kari kambing 40 hari

Akhirnya stlh byk kali mencuba nak merasa kari kambing 40 hari ,hari ni dpt merasa.lalu selalu penuh nak park pun ssh.mmg sedap la patut penuh setiap ... See more